Saga System
4 posters
Strona 1 z 1
Saga System
Chciałbym przedstawić wam system który został wprowadzony niedawno (na CBT był już testowany ).
Na czym polega ten system?
System ten działa na zasadzie misji które robimy pokolei, naprzykład.
1 Misja - Idz do kogoś i z nim pogadaj.
2 Misja - Zabij kogoś tam.
3 Misja - Zbierz jakiś tam item.
Jeśli mamy misję 3 to nie możemy robić misji 2- oraz misji 4+.
Nagrody:
Nagrody jakie będą dostępne za sagi:
1.Nothing (Nic)
2.Health Points (HP)
2.Chakra Points (Mana)
3.Experience (Doświadczenie)
4.Items (Przedmioty)
5.Rangi (Genin/Chunnin/Jounin.....)
Możliwe że dojdą jeszcze inne rzeczy na nagrody jeśli wpadnę na jakiś pomysł lub jeśli wy mi go podsuniecie .
Podział Sag:
Sagi będą podzielone na 2 serie.
1 Seria z Naruto oraz Naruto Shippuuden.
Myślę że sag z serii Naruto będzie coś około 60, nad Sagami serii Shippuuden jeszcze nie myślałem ile to wyjdzie, jestem w trakcie tworzenia sag z 1 serii.
Prawdopodobnie aby zacząć robić sagi Shippuuden będzie trzeba mieć transform Shipuuden lub ostatnia saga będzie dawała trans shippuuden (Po osiągnięciu odpowiedniego lvla), lecz jeszcze nie wiem jak to będzie, czekam na wasze sugestie w tym temacie .
Urozmaicone Sagi:
Postanowiłem poświęcić więcej czasu na sagi aby je trochę bardziej urozmaicić.
Nie będzie tak jak w większości serwerów że sagi będą typu:
Pogadaj >> Zabij >> Pogadaj >> Zabij >> Pogadaj >> Weź Item >> Zabij.
Sagi na NCOTS 2.0 będą bardzo urozmaicone, staramy się jak najbardziej unikać rozmów z NPC a robić jak najwięcej akcji, oraz staramy się trzymać fabuły np.:
Sagi związane z Testem na Chunnina będzie można robić tylko we 3 (Skrypty są już gotowe to nie są pomysły tylko wykonanie), jeśli będziemy chcieli wejść do teamu 7 (Tak jak w fabule) będziemy musieli odebrać Kakashiemu dzwoneczki (Jest to dość dziwnie zrobione aczkolwiek lepsze niż rozmowa Hi>Saga (Koniec sagi).
I tak dalej, i tak dalej.
Po co ten system?
Nie wiem czy w ogóle tu pisać bo to 99% raczy zapewne będzie wiedziała po co jest ten system, ale tak w skrócie:
+Plusy:
+OTS Związany z Fabułą.
+Wypady na Sagi z kolegami.
+Expimy nie tylko po to żeby mieć jak największy lvl ale także po to żeby zrobić sagi.
Znajdzie się pewnie coś jeszcze ale tyle ile jest wystarczy.
-Minusy
Brak
Screen:
Na koniec Screen z Random Sagi:
Zapraszam do Komentowania tego systemu jak i rzeczy które wymieniłem wcześniej w tekście których nie jestem pewien.
Przyklejam na czas nieokreślony.
Na czym polega ten system?
System ten działa na zasadzie misji które robimy pokolei, naprzykład.
1 Misja - Idz do kogoś i z nim pogadaj.
2 Misja - Zabij kogoś tam.
3 Misja - Zbierz jakiś tam item.
Jeśli mamy misję 3 to nie możemy robić misji 2- oraz misji 4+.
Nagrody:
Nagrody jakie będą dostępne za sagi:
1.Nothing (Nic)
2.Health Points (HP)
2.Chakra Points (Mana)
3.Experience (Doświadczenie)
4.Items (Przedmioty)
5.Rangi (Genin/Chunnin/Jounin.....)
Możliwe że dojdą jeszcze inne rzeczy na nagrody jeśli wpadnę na jakiś pomysł lub jeśli wy mi go podsuniecie .
Podział Sag:
Sagi będą podzielone na 2 serie.
1 Seria z Naruto oraz Naruto Shippuuden.
Myślę że sag z serii Naruto będzie coś około 60, nad Sagami serii Shippuuden jeszcze nie myślałem ile to wyjdzie, jestem w trakcie tworzenia sag z 1 serii.
Prawdopodobnie aby zacząć robić sagi Shippuuden będzie trzeba mieć transform Shipuuden lub ostatnia saga będzie dawała trans shippuuden (Po osiągnięciu odpowiedniego lvla), lecz jeszcze nie wiem jak to będzie, czekam na wasze sugestie w tym temacie .
Urozmaicone Sagi:
Postanowiłem poświęcić więcej czasu na sagi aby je trochę bardziej urozmaicić.
Nie będzie tak jak w większości serwerów że sagi będą typu:
Pogadaj >> Zabij >> Pogadaj >> Zabij >> Pogadaj >> Weź Item >> Zabij.
Sagi na NCOTS 2.0 będą bardzo urozmaicone, staramy się jak najbardziej unikać rozmów z NPC a robić jak najwięcej akcji, oraz staramy się trzymać fabuły np.:
Sagi związane z Testem na Chunnina będzie można robić tylko we 3 (Skrypty są już gotowe to nie są pomysły tylko wykonanie), jeśli będziemy chcieli wejść do teamu 7 (Tak jak w fabule) będziemy musieli odebrać Kakashiemu dzwoneczki (Jest to dość dziwnie zrobione aczkolwiek lepsze niż rozmowa Hi>Saga (Koniec sagi).
I tak dalej, i tak dalej.
Po co ten system?
Nie wiem czy w ogóle tu pisać bo to 99% raczy zapewne będzie wiedziała po co jest ten system, ale tak w skrócie:
+Plusy:
+OTS Związany z Fabułą.
+Wypady na Sagi z kolegami.
+Expimy nie tylko po to żeby mieć jak największy lvl ale także po to żeby zrobić sagi.
Znajdzie się pewnie coś jeszcze ale tyle ile jest wystarczy.
-Minusy
Brak
Screen:
Na koniec Screen z Random Sagi:
Zapraszam do Komentowania tego systemu jak i rzeczy które wymieniłem wcześniej w tekście których nie jestem pewien.
Przyklejam na czas nieokreślony.
Ostatnio zmieniony przez Ownage dnia Sro Mar 07, 2012 3:20 pm, w całości zmieniany 1 raz
Re: Saga System
Miałem okazję testować sagi i powiem, ze dla mnie są zajebiście zrobione
subis103- Academy Student
- Liczba postów : 2
Znakomicie!! robiłem już co nie które sagi na Ncots i są na prawdę dobre nie takie jak na większości typu Ots'ów
I tym zachęcam wszystkich do grania na Ncots i to tyle róbcie sagi, expijcie a czeka was świetna przygoda ;]
I tym zachęcam wszystkich do grania na Ncots i to tyle róbcie sagi, expijcie a czeka was świetna przygoda ;]
Kisame Traitor- Genin
- Liczba postów : 21
Daro napisał:Wy już gracie na ncots?
Teraz zacytuję posta Ownage z działu pomoc
Ownage napisał:jest teraz Online ale CBT #2, która będzie za niedługo zamykana. Otwarcie serwera jest na razie nie wiadome, najbliższa data otwarcia serwera przewidywana jest na Kwiecień tego roku, przed tym może jeszcze być CBT #3.
Kisame Traitor- Genin
Jak będzie Kolejne CBT to aby się dostać wystarczy się wypowiadać na Forum ;p
Kisame Traitor- Genin
No spoko a wiesz za ile będzie gdzieś??
Daro- Academy Student
- Liczba postów : 5
Od takich rzeczy jest PW, robicie niepotrzebny SPAM. Teraz dostajecie obaj upomnienie następnym razem będzie ostrzeżenie -.-.
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: