Zabawne Posty Forum
2 posters
Strona 1 z 1
Zabawne Posty Forum
To taka gra niby gra (nie wiem wymyśliłem to teraz ^^)
Na czym polega?
Jeśli znajdziecie na jakimkolwiek forum bezsensowny Post (Tępy, śmieszny itd.) To zróbcie screena i wwalcie go tutaj
Zasady!
Jeśli chcesz skomentować któryś z screen'ów musisz sam wziąć udział w zabawie i zamieścić jakiś screen zgodny z tematem zabawy.
Ja zaczynam, wczoraj przeglądałem pewne forum i jak zobaczyłem pewny post to tak się uśmiałem że musiałem zrobić screena i pokazać to znajomym.
Pełny obraz (Kliknij Tutaj)
Na czym polega?
Jeśli znajdziecie na jakimkolwiek forum bezsensowny Post (Tępy, śmieszny itd.) To zróbcie screena i wwalcie go tutaj
Zasady!
Jeśli chcesz skomentować któryś z screen'ów musisz sam wziąć udział w zabawie i zamieścić jakiś screen zgodny z tematem zabawy.
Ja zaczynam, wczoraj przeglądałem pewne forum i jak zobaczyłem pewny post to tak się uśmiałem że musiałem zrobić screena i pokazać to znajomym.
Pełny obraz (Kliknij Tutaj)
Ostatnio zmieniony przez Ownage dnia Wto Lut 28, 2012 9:31 pm, w całości zmieniany 2 razy
Re: Zabawne Posty Forum
To zobaczyłem bardzo dawno temu, przypomniało mi się gdy nie mogłem ze śmiechu (Perfect Bluzg), dlatego chce się z wami tym podzielić
Pełny Obraz (Kliknij Tutaj!)
PS. Tomislav (gracz)
Domaga się Unbana (Niby niesłuszny ban, jednak był on słuszny). Bluzg dotyczy tego ze poruszał się na bocie i nie odpisywał BN'owi
Pełny Obraz (Kliknij Tutaj!)
PS. Tomislav (gracz)
Domaga się Unbana (Niby niesłuszny ban, jednak był on słuszny). Bluzg dotyczy tego ze poruszał się na bocie i nie odpisywał BN'owi
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: