Nowe transformy co i jak
3 posters
Strona 1 z 1
Nowe transformy co i jak
Mam pomysł jeżeli chodzi o transy.
Każda postać aktualnie posiada 3 transy +1 shippuuden który ma zostać wprowadzony i tu pojawia się mój pomysł aby dodać jeszcze 1 trans na 300 lvl dostępny po zakończeniu Final Form Saga Który będzie polegał w przypadku Naruto na pokonaniu siebie a potem na walce z 9 ogoniastym .jeśli chodzi o jego wygląd to żółta postać z czarnymi kropkami na klacie tak jak w anime.
Sasuke będzie musiał pokonać Itachiego otrzyma wtedy ostatni trans czyli zostanie otoczony czarnym bądz fioletowym Susano.
Rock Lee będzie musiał przejść trening ostatecznego taijutsu(zapomniał bym dodać że istnieje warunek aby wykonać Final Form Saga w zależności od postaci będzie to np. 100 taijutsu<Rock Lee>100 ninjutsu<Sasuke> itd)
A co do Kiby to za nim nie przepadam więc użytkownicy forum dopełnią ten pomysł.
Co wy na to czy fajnie by się grało gdy gra była by tak urozmaicona ?
Każda postać aktualnie posiada 3 transy +1 shippuuden który ma zostać wprowadzony i tu pojawia się mój pomysł aby dodać jeszcze 1 trans na 300 lvl dostępny po zakończeniu Final Form Saga Który będzie polegał w przypadku Naruto na pokonaniu siebie a potem na walce z 9 ogoniastym .jeśli chodzi o jego wygląd to żółta postać z czarnymi kropkami na klacie tak jak w anime.
Sasuke będzie musiał pokonać Itachiego otrzyma wtedy ostatni trans czyli zostanie otoczony czarnym bądz fioletowym Susano.
Rock Lee będzie musiał przejść trening ostatecznego taijutsu(zapomniał bym dodać że istnieje warunek aby wykonać Final Form Saga w zależności od postaci będzie to np. 100 taijutsu<Rock Lee>100 ninjutsu<Sasuke> itd)
A co do Kiby to za nim nie przepadam więc użytkownicy forum dopełnią ten pomysł.
Co wy na to czy fajnie by się grało gdy gra była by tak urozmaicona ?
Edwardov- Academy Student
- Liczba postów : 3
Re: Nowe transformy co i jak
Według mnie gracz tym że wbija lvl już coś robi żeby osiągnąć ten transform i nie widzę sensu wprowadzania questów na transformy.
Ja nie powiedziałem że shippuuden to będzie ostatni transform.
Może innym pomysł się spodoba więc poczekam na wypowiedzi innych lecz według mnie samo wbicie lvl'a powinno zostać nagradzane transformem.
Ja nie powiedziałem że shippuuden to będzie ostatni transform.
Może innym pomysł się spodoba więc poczekam na wypowiedzi innych lecz według mnie samo wbicie lvl'a powinno zostać nagradzane transformem.
Moim zdaniem lvl to jest trochę za mało, bo ktoś ślęczy tylko na respie i za przeproszeniem 4 literek nie rusza, bo questy na eq nie są koniecznością (można kupić od playerów), a trans raczej jest potrzebny i trzeba coś zrobić ^^.
Ostatnio zmieniony przez Karica dnia Pią Mar 09, 2012 8:37 pm, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : Małe poprawki)
Karica- Academy Student
- Liczba postów : 6
Karica napisał:Moim zdaniem lvl to jest trochę za mało, bo ktoś ślęczy tylko na respie i za przeproszeniem 4 literek nie rusza, bo questy na eq nie są koniecznością (można kupić od playerów), a trans raczej jest potrzebny i trzeba coś zrobić ^^.
Rusza, po to są sagi żeby się ludzie oderwali od expa
Sagi też nie są konieczne xD A transa raczej każdy chce ;p
Karica- Academy Student
- Liczba postów : 6
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: