Ninja Challenge 2.0 Naruto OTS
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Odrzut + dmg od uderzenia o ściane.

+2
Ownage
Karica
6 posters

Go down

Odrzut + dmg od uderzenia o ściane. Empty Odrzut + dmg od uderzenia o ściane.

Pisanie  Karica Pią Mar 09, 2012 7:10 pm

Widziałam na YT fajny system na rasenganie, że odrzucał + miał dodatkowe dmg za uderzenie np. w ścianę. Dam filmik (jak znajdę).
@Jednak nie dodam (New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information.). ;/

Moim pomysłem jest :
Żeby zastosować taki system na wszystkich jutsu, które biją 1 kratkę przed siebie.
Uzasadnienie:
Jutsu po 1 kratce przed siebie trudno trafić i jest praktycznie bezużyteczne.Taki system dałby jakieś korzyści z używania tych jutsu.

PS. Przepraszam, jeśli sądzicie, że to zbyt duże ściąganie. Q.Q

@Ownage
Tak, większe dmg, ale trudno trafić (zwłaszcza na pvp), wiec bardziej opłaca się bić obszarówką.

@Edit
Jako że nie mogę dodać filmiku, to dodaje do tego schemacik własnej roboty xD Cii na moje grafy nie patrzcie Q.Q

Odrzut + dmg od uderzenia o ściane. Mt6qzp

Ostatnio zmieniony przez Karica dnia Sob Mar 10, 2012 1:38 am, w całości zmieniany 5 razy (Reason for editing : Schemacik)
Karica
Karica
Academy Student
Academy Student

Liczba postów : 6

Powrót do góry Go down

Odrzut + dmg od uderzenia o ściane. Empty Re: Odrzut + dmg od uderzenia o ściane.

Pisanie  Ownage Pią Mar 09, 2012 7:14 pm

Niewiem czy spelle na 1 kratke są bezużyteczne, mają dość spory dmg.
Widziałem to na paru ots'ach nie wiem czy ma jakiś sens robienie to tutaj, poczekam na opinie innych graczy.
Ownage
Ownage
Admin
Admin

Liczba postów : 45

https://ncots.forumpl.net

Powrót do góry Go down

Odrzut + dmg od uderzenia o ściane. Empty Re: Odrzut + dmg od uderzenia o ściane.

Pisanie  Karica Sob Mar 10, 2012 10:39 pm

Ownage napisał:Niewiem czy spelle na 1 kratke są bezużyteczne, mają dość spory dmg.
Widziałem to na paru ots'ach nie wiem czy ma jakiś sens robienie to tutaj, poczekam na opinie innych graczy.
Dzisiaj niby było 5 użytkowników (nie licząc mnie i ciebie), a jakoś opinii nie widzę ;/
Karica
Karica
Academy Student
Academy Student

Powrót do góry Go down

Pisanie  Cjake Nie Mar 11, 2012 9:05 am

Mi sie nie podoba i nie zawsze jest ściana ? bo nie zawsze walczymy w budynku wiec na otwartym terenie tylko będzie przeszkadzać ;s.
Cjake
Cjake
Academy Student
Academy Student

Powrót do góry Go down

Pisanie  Ownage Nie Mar 11, 2012 11:47 am

Karica napisał:@Ownage
Tak, większe dmg, ale trudno trafić (zwłaszcza na pvp), wiec bardziej opłaca się bić obszarówką.

A o co chodzi w PvP? Ktoś kto ogarnia PvP i trenuje będzie zabijał ludzi czarem który wali 1 kratkę bo ma większy dmg niż obszarowy czar itd. Właśnie o to chodzi w PvP.

Tak jak wspomniał cjake, będzie to przeszkadzało w expieniu na otwartym terenie.
Ownage
Ownage
Admin
Admin

Liczba postów : 45

https://ncots.forumpl.net

Powrót do góry Go down

Pisanie  Kisame Traitor Nie Mar 11, 2012 3:49 pm

Dla mnie pomysł odpada ;/
Kisame Traitor
Kisame Traitor
Genin
Genin

Liczba postów : 21

Powrót do góry Go down

Pisanie  Bijuu Nie Mar 18, 2012 7:29 pm

@2x up
Co racja to racja...
Ogarniasz w Pvp to Wygrasz nie ma znaczenia czy będziemy specjalnie przy ścianie stać.

Pomysł 3/10
Bardziej dopracować! I może będzie lepiej.
Dla Mnie jak narazię odpada.
Bijuu
Bijuu
Academy Student
Academy Student

Powrót do góry Go down

Pisanie  Raikage Sro Cze 20, 2012 11:14 am

wg mnie, pomysl glupi. Po co wgl takie cos robic?? To ma byc tibia, lepiej dodac system zywiolow. Wybierasz sb np na 150 lvl zywioo, na 250 nastepny zywiol. W pozniejszych stadiach, laczenie zywiolow poprzez tworzenie kekei genkai ;>

Raikage
Academy Student
Academy Student

Liczba postów : 1

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: